Optinen kiinteän kuplan lasilohko Crystal kuutio seinän koristeluun

Optinen kiinteän kuplan lasilohko Crystal Cube seinäkoristeille Tuotenro: SDCM-057

Tuotetiedot

optinen kiinteän kuplan lasilohko kristalli-kuutio seinäkoristeluun


Tuotenro: SDCM-057


Materiaali: optinen kiinteä k9-kristallilasi / kiinteä kuplamuovi


Sovellus: väliseinä, ikkunat, katto, lattia, suihkulähde, uima-allas, sisä- ja ulkokoristeet, hotellin aulan sisustus, kodin sisustus, Plaza ulkokoriste, kasinon sisustus, yökerho sisustus, KTV-sisustus, ostoskeskuksen sisustus, rakennus ulkona sisustus, Villa sisustus, lomakeskus koristelu, luonnonkaunis alue koristelu, ravintola sisustus, avaaminen / sulkeminen seremonian koriste, baari työtaso koristelu, jne.


Liimaus - Voit rakentaa seinän, jossa on kiinteät kristallilasit ja yhdistää ne läpinäkyvällä liimalla UV-valossa JUST LIKE, jotta rakennettaisiin perinteisiä sementtilaastia yhdistäviä perinteisiä tiiliä.


edut:

Pienellä kunnossapitolla, kauniilla näköisellä kiinteällä kristallilasilla on monia etuja, joita perinteisillä tiilillä ei ole. Kristallilasi-tiili on 5cm (2 ") kiinteää kiteistä lasia, joka on erittäin vahva, mutta myös läpinäkyvä (paitsi himmeä ei ole puhdas)


Näkyvyys / läpinäkyvyys - Nämä kiinteät lasiset tiilet mahdollistavat noin 80% valonläpäisystä, kuten aiemmin mainittiin, eikä myöskään ole keltaista, pilvistä tai säästä tai auringonvalosta.

50% valonsiirrosta kuplien kristallilasilevyille ja ei valonläpäisyä himmeille kristalli-tiili-tiileille, jotka sopivat yksityiseen tilaan.


Sää kestävä - Nämä kiinteät kristalli-tiili-lohkolohkot voivat pitää omat luonteensa Luonto-luontoon kuuluville voimille, mukaan lukien tuulen voimat, maanjäristykset, tulvat ja muut.


Graffiti Resistant - kiinteät kristalli-tiili-lasi-lohkot tarjoavat lisäksi ylimääräistä turvallisuutta, ne ovat myös vastustuskykyisiä graffitien ja muiden vandalismien varalta. Erityisesti kun sinulla on vilkas ja aktiivinen lapsi.


Noise Resistant - Muiden kristalli-tiili-lasilohkojen lisäksi nämä kiinteät tiilet tarjoavat ylimääräistä kohinanvaimennusta niiden paksuuden vuoksi. Ne auttavat estämään ei-toivotut ulkopuoliset melut kuten muut osiotuotteet.


Palonkestävillä ja kiinteillä kristallilaseilla on myös korkein paloluokan luokitus kaikista lohkoista, jotka täyttävät palokoodit kaikissa julkisissa sovelluksissa.


Vedenpitävä -Kristallilasi-tiilimme voidaan rakentaa lattiaan, joka on veden alla koko ajan. Voit käyttää niitä suihkulähde, uima-allas, katto, kylpyamme rakentaa jne.


Mukautetut mitat ja muodot -Kristallilasi-tiilet, joiden koko on säännöllinen, kuten 100x200x50mm ja 50x50x240mm, mutta voimme muokata mihin tahansa koon pyynnöstä. Ja voimme muokata neliön muotoa, suorakulmaisia muotoja, sylinteriä, kahdeksankulmaista, ympyrää, kolmiota jne., Jotta voit vastata kaikkiin sovelluksiin.


Eri värit -Kaikki tulevat suosittu selkeä / läpinäkyvä, nämä lohkot myös tullut väri now.Like RED, sininen, VIHREÄ, PINK, PURPLE, GOLDEN KELTAINEN, AMBER jne..


Tutkimus