Etusivu > Uutiset > Sisältö

20170416 20170428 vierailla meidän asiakas tehdas Intiassa kahta Herraa kouluttaa työntekijöitään

Jul 19, 2017

Juha armollinen kutsusta sininen kristalli 3D kaivertaa Pvt. Ltd.From 20170416 ja 20170428, kolme meistä (minä ja kaksi masters) mennyt Intiaan omistaja koulutettu työntekijöitään. Ne toimivat tehtaan Bangaloressa, Intiassa vuosia, ja he haluavat tehostaa työntekijöiden laajentaa liiketoimintaansa Inida ja muissa maissa.


Saapumisensa jälkeen olemme huomanneet, että heillä on kaikki tarvittavat koneet ja materiaalit (hionta koneet, kiillotus-koneet, leikkaus mahines, reiän poraus koneet, hollowing koneet, sandblasing koneet, 3D-laser kaiverrus koneet, k9 A luokan tyhjä crystal materiaalit, suurikokoinen lasikerros, sands, hionta pyörän, hiekka paperia, puhdistusliina, kiillotus jauhe jne) ja koko crystal lahjat prodution linja.


Mutta työntekijöitään ei osaa käyttää them.10 työntekijöiden tehdä vain 100 kappaletta valmiiden tuotteiden joka päivä. Tehtaamme Kiinassa vähintään 2000 kappaletta kiteitä.


Joten keskustelimme suunnitelma kahta Herraa ja omistaja osaltaan parannettava.


Ensinnäkin pyysimme omistaja selitti työntekijöitään (he tiedä Englanti) suunnitelma. Kysyimme häneltä nimittää kaksi työntekijää tekemään hionta tehokkaampi, kaksi työntekijää oppia kiillotus, kaksi työntekijää leikkaus, kaksi työntekijää reiän poraus ja hollowing, kaksi työntekijöiden hiekkapuhallus ja cleaning.two työntekijöiden laserkaiverrus, jne). Kun koulutettiin, he oppivat toisiltaan.


Toiseksi kahden ensimmäisen päivän yksi Mestari opetti kaksi Master-hionta ja toinen Mestari opetti kaksi mestaria kiillotus. Kaksi päivää tämän jälkeen työntekijöiden pitää oppimista aikana our stay.


Toinen kaksi päivää, yksi master koulutettu katkaisu, yksi master reikä poraus ja hollowing. Kolmas kaksi päivää, hiekkapuhallus ja puhdistus, olen opettanut työntekijöiden 3D laser kaiverrus, cos teimme vuosia.


Jälkeen 10 päivää trainning kaikki työntekijät voivat työskennellä entistä nopeammin kuin ennen, ainakin 5 kertaa. 5 työntekijää voidaan vain puhdistaa yhteensä 55 kpl hiekkapuhallus crystal palkinnot ennen koulutusta, mutta meidän tehdas 1 työntekijä voi lopettaa ne 2 tunnin kuluessa. Cos he tiedä laittaa veteen 15 minuuttia ensin ja tee cleanning.


Ja koulutuksen jälkeen tehdas pelasti paljon kustannuksia. 20 % vettä, 20 % power tallennettu, 15 % hiekkaa olevia kiillotus jauhe. Ja he tietävät miten leikata tallentaa k9 crystal raaka-aineista jne.


Intia on suuri markkina-alue. Sininen kristalli 3D kaivertaa Pvt. Ltd on ainoa crystal käsitöitä tehtaan Intiassa ja huoneissa 6 myyjä ja 5 suunnittelijat ja 55 työntekijöitä, on kaikkein kilpailukykyisin valmistaja Intiassa, mutta huono hyötysuhde, koska ne eivät poimia suuria tilauksia. He kysyivät aina tuottaa suuri määrä tilaukset. Mutta Kiinasta tuotaviin kestää aikaa synnytyksen aikana, joten he eivät voi saada tulvinut tilauksia Intiassa.


Nyt kaikki muuttuu, he pick tahansa järjestyksessä Intiassa ja tuottaa niitä oman tehtaan. Meidän tehdas tarvitsee vain ostaa kaikki mateials. Olemme kumppaneita ja me haluamme kasvaa paremmin ja paremmin asiakkaidemme kanssa.


Aikana our stay, naispuolisen henkilökunnan on 24 syntymäpäiväänsä tehtaan varasimme hänelle kakku ja kaikkien työntekijöiden juhli syntymäpäiväänsä yhdessä toimistossa. Pidän tästä. Kaikki meistä nauttia makea hetki.