Etusivu > Uutiset > Sisältö

Merkityksiä eri Crystal

Aug 22, 2015

Valkoiset kiteet: keskittyä, pitoisuus, EMS-muistin funktiot, on yhteenveto kaikki energia sanoi Crystal kuningas. Town House, torjuttava paha lohko, puhdistaa kehon, poistaa kaasu, JI kaiyun.

Ametisti: fiksu, tasainen tuulella, parantaa intuitiivinen, olla ajattelematta pitoisuus valtaa, kallistuminen muisti asema, parantaa suhteita, antaa ihmisille rohkeutta ja voimaa. Jalo ja uskollinen rakkaus usein pari kirkkaat silmät rock. Ametisti lännessä myös edustaa "guardian kivi rakkaus" antaa pari, pari syvä rakkaus, siveyden, rehellisyyttä ja rohkeutta.

Citrine: henkinen elin lisätä itseluottamusta, Moss, ensiö vaurautta, usein tuo windfall, on runsaasti Crystal. Auttaa hellävarainen mielialan, opettaa ihmisille, askel askeleelta lähestymistapa. Vahvistaa maksan ja ruoansulatuskanavan ja ruoansulatuskanavan elimiin, erityisesti vatsa kylmä.

Punaiset hiukset Crystal: tärkein vaurautta, puoli rahaa; voisi lisätä elinvoimaa, luottamus, terveys. Säädä naishormonin, auttaa gynekologinen sairauksien hoidossa, hoito matala verenpaine, heikkous, heikko, hauras ja herkkä iho. Kuukautiskipuja, verta ja on parantava vaikutus hormonaalinen epätasapaino.

Vihreä hiukset Crystal: (AB Crystal) omistajat ovat rahaa, lisäämällä business, uran kertaa voi edistää terveyttä, parantaa oman horoskooppi.

Hiukset kiteet: varmempi ja seurakunnan pois pahantahtoinen ja synkkä konna, healing, onnea.

Crystal: sydänchakran voidaan edistää henkistä kehittyneiden helmi auttaa jumalallisen rakkauden tavoittelua, että rakastan, nauttia rakkauden helmi. Parantaa suhteita, lisätä suosio ja ilmoittautuminen reuna, avaa oven Palvelut paras ase. Voi auttaa syvä, huomaat parantaa käsityksiä.