Etusivu > Uutiset > Sisältö

Crystal ja Crystal ero

Aug 22, 2015

Synteettinen kvartsi ja Kemiallinen koostumus luonnollinen Crystal piidioksidi, puhtautensa piidioksidi, joka tunnetaan nimellä "Crystal". Natural Crystal on avoin kvartsikide on kuusikulmainen sarakkeen kiteet, kovuudesta on erittäin korkea, sunshine (yleisesti tunnettu seitsemän säteet), erittäin vahva.

Puhdasta kvartsihiekkaa on väritön läpinäkyvä kide ilman epäpuhtaus natural Crystal voisi tuskin kristallien luonnollisin ilmakuplia ja epäpuhtaudet, kristalli sekoittamalla korroosiota.

Synteettinen kvartsi raaka piidioksidi hiekan läpi sarjan prosessi hienostuneisuutta, leikkaus tekniikka ja täysin virheetön kiillotettu ponnisteluja puhdasta läpinäkyviä kiteitä tehdä luonnollinen crystal puutos.

Strassit lisää metalleja kuten lyijyä voi lisätä kevyt split shot, vain osoittaa, että aatelisto Crystal. Koska keinotekoinen Crystal prosessi monimutkainen, veneet, advanced, jotkut hinnat ovat jopa kalliimpaa kuin luonnollinen crystal.

Keinotekoinen kristalli, joka on korkea ja lyijyä lasi, tai johtaa kristallilasin ja tavallisesta lasista (koostumus on piidioksidi) 24 % Lyijyoksidi, on samanlainen kuin luonnollinen Crystal kirkkautta ja avoimuuden kristalli.

Kansainvälisten standardien sisällöstä Lyijyoksidi 24 % (jota kutsutaan kiteet, vähemmän on kristallilasi), ja kemialliset ominaisuudet keinotekoinen kristalli paras, verrattuna tavallista lasia, pääasiassa suuria tuntuu raskas, taittuminen, siirto pois värikäs kymmenen väri; korkea kovuus, kulumista kestävät.

UV tunkeutuvat rhinestones ja kristalli, mutta tavallinen lasi ei.

Crystal sulamispiste: Crystal sulamispiste 1713

Taitekerroin: Crystal taitekerroin 1,544-1.553 tuskin tämän alueen ulkopuolella. Taittuminen kun valkeus ilmasta osaksi safiiri kristalli, ja taittuu, sen kulman Sini ja suhde kulman sinin.

Kansainvälinen lasi on tiukka lasi: yhteinen lasi-tuotteita. Crystal: lyijyä lasi, tai kristalli, aiheuttaa oksidipitoisuus 24 %. 24 % vuoksi korkea johtaa oksidi lasin takaa.