Etusivu > Uutiset > Sisältö

Merkityksen K9 Crystal

Aug 22, 2015

K9 kristalli, kutsutaan myös K9 lasi, myös viitata K9 Crystal palkinnot valmistettu materiaaleista optinen pinnoite ja muut kentät, valonläpäisy, taittuminen, kovuus ja tekstuuri reilusti pihka-aineen vaikutukset. Käsittelyä lähinnä leikkaus kiillotus ja paine-cast (jos sulatusuuni). K9 kuulumisesta optisen lasin kristallinkirkas, saatu paljon K9 crystal trophy objektin jalostusteollisuudessa, tuotteiden jalostus, kutsutaan Crystal mitali tuotteidensa markkinoilla.

K9 lasi EU strassit (Crystal) ensimmäinen määritelmä on yli 24 % PBO sisältö. K9 lasi ei sisällä PBO, taittovoiman indeksit jopa lyijyä lasi taitekerroin.

Miksi myydä K9 K9 ihmisen crystal trophy on korkein tuotanto, Kiina ei ole lakeja strassit, b tehdään kristalli lasi myös tuotettu crystal Trophy valmistettu johtaa crystal valmistajat.

Seuraavassa on EU: N oikeudellista määritelmää keinotekoinen Crystal ulkomailla, jos käytät K9 lasi väitti olevansa crystal myydään, muut voivat kertoa.

S.I. nro 312/1972 — Euroopan yhteisöjen (CrystalGlass) asetukset, 1972.

Täydellinen johtaa Crystal — — 30 % metallioksidit (%) PbO≥ 30 % Density≥ 3·00 taitekerroin nD > 1·545

Johtaa Crystal — — 24 % metallioksidit (%) PbO≥ 30 %

1972 oksidi lyijypitoisuus suurempi tai yhtä suuri kuin 30 prosenttia EU: n säännösten tiheys on suurempi kuin 3G/cm3, taitekerroin suurempi tai yhtäsuuri 1.545 lasi täynnä lyijykristallia lyijyn oksidi sisältö vähintään 24 % lasi, johtaa kristallin, kristalli lasi ei selvästi määriteltyjä, usein johtaa lasi johtaa oksidi sisältö alle 24 %. Antaa lisensointi sisältöä vähintään 24 % lasi poistaa lasin, lyijyn oksidi voidaan kutsua Crystal ja Lyijyoksidi sisältö vähintään 24 % lyijyä lasi saa tunnetaan lyijykristallia, vähintään 30 prosenttia lasi saa kutsutaan koko lyijykristallia ei tarvitse lisätä lasi.