Etusivu > Uutiset > Sisältö

Intia Asiakkaat kävi tehtaalla ostamaan K9 Crystal raaka-aineen ja muiden koneiden osia

Jul 19, 2017

Meillä on Narendra Kumar ja hänen ystävänsä (Sabesan) Blue Crystal 3D Engrave Pvt. Ltd kävi tehtaallamme 15.6. 2017, kun me koulutimme työntekijöitämme huhtikuussa.


Kun työntekijät on koulutettu meidän päälliköidämme. He haluavat laajentaa kristalliliiketoimintaansa Intiassa, joten he tulivat tehtaallemme tällä kertaa keskustelemaan materiaaleista, joita he haluavat ostaa meille ja tulevalle yhteistyölle meille.


He ovat tuoneet meille maaliskuussa yhden kymmenen asteen k9 A-luokan keraaristen raaka-aineiden säiliön, nyt he haluavat meidän hankkimaan heille kaksi muuta 20 kpl konttia All colors K9 -rististen raaka-aineista, suurikokoisista lasilevyistä, hiekkasista, hiomapaperista hiomiseen ja kiillotukseen, kiillotusliina, kiillotuslevy, hiomalaikat ja särmäyspyörät, leikkuuterä kristallikoneille, hiomapaperikoneet hiomiseen ja kiillotukseen, reikäporausosat kristallireikien porauslaitteille.


Olemme tehneet yhteistyötä tehtaallaan vuodesta 2012, toivottavasti voimme tehdä tulevaisuudessa entistä enemmän liiketoimintaa molemminpuolisten hyötyjen pohjalta.


微信图片_20170719094908.jpg