Korkealaatuinen Custom K9 Crystal Arrow -palkinto

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli nuoli palkinto palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan tukku-k9 kristallipukuinen palkintopalkinto meiltä. Tuotenimi: korkealaatuinen custom k9 kristalli arrow palkinto Avainsanat: crystal ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli nuoli palkinto palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan tukku-k9 kristallipukuinen palkintopalkinto meiltä.

Tuotenimi: korkealaatuinen custom k9 kynän nuoli palkinto


Avainsanat: kristalli nuoli palkinto

Tuotenro: SCT-044

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: optinen k9 kristalli

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 120x12x60mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

K9-kynän nuoren pokaalin palkkio on leikattu pyynnöstäsi ja ammattitaitoisten työntekijöiden käsin kiillotettu, jotta saataisiin säteilevä loisto. K9-kynän nuorten palkintopalkinnon laatu ja korkea läpinäkyvyys vievät sinut kaksiulotteiseen ja kolmiulotteiseen laserkaivertamallesi hämmästyttäväyn maailmaan. Ei ole väliä mitä tilaisuudessa k9-kristallipuomi palkinnolla 2D / 3D -alustapinnoitteella muistaa se ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan Crystal Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukemaan korkealaatuisia custom k9 kynän nuolta palkinto tuotteita meiltä.

Hot Tags: korkealaatuinen custom k9 kristalli nuoli palkinto, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like