3D-kaiverrettu Jade Glass Memento -palkinto matkamuistoille

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiina tyhjä kristalli lasi memento pokaalin valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan tukkumyyntiä tyhjästä kristallilasimestopalkinnosta, meiltä tyhjästä kristallilasimestolla. Tuotenimi: 3D kaiverrettu ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiina tyhjä kristalli lasi memento pokaalin valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan tukkumyyntiä tyhjästä kristallilasimestopalkinnosta, meiltä tyhjästä kristallilasimestolla.

Tuotenimi: 3D-kaiverrettu Jade Glass Memento -palkinto matkamuistoille

Avainsanat: Glass memento -palkinto

Tuotenro: SCT-039

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: Jade-lasi

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 50x120x150mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

Käsiteltyä aitoa kristallilasimestopalkintoamme leikataan pyynnöstäsi ja ammattitaitoiset työntekijät käsin kiillotetaan saavuttamaan loistelamppu. Laadukas ja avoin läpinäkyvä aurinkolasitelineemalliston palkintopokaalin johdattaa sinut kaksiulotteiseen ja kolmiulotteiseen laserkaivertamallesi hämmästyttäväyn maailmaan. Ei ole väliä mitä tilaisuus, aurinkokennoinen kristalli lasimestari palkintopokaali 2D / 3D-aluspinnalla kaiverrus muistuttaa sitä ikuisesti.


Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras China Glass Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkumyyjän 3d kaiverrettu jade lasi memento palkinnon matkamuistoja tuotteita meiltä.

Tutkimus