Etusivu > Tietoa > Sisältö

Miksi kristallit Degaussing?

Jan 23, 2019

Jotkut ihmiset saavat jotain ilman degaussing Crystal malmi, tai huimausta, tai sydämentykytys, tai villi unelma, tai masennus, voi olla jäljellä syitä negatiivisen energian ennen.


Jotkut ihmiset, kun olette saaneet Crystalin ja olette hyvin onnellisia, innostuneita, lapsenomaisia Daihatsuja, kapina, inspiraatiota, mestariteos, sama merkitys, on jäljellä energiaa ennen lähtöä. Vain onnekkaampi kuin jälkimmäinen.


Degaussingin oli tarkoitus käsitellä jäljellä olevaa energiaa, Crystalia palauttamaan sen alkuperäinen ulkonäkö, joka on muisti, joka on maailmassa, joka ei ollut hyvä eikä paha energia. Energia on neutraali, Crystal on myös neutraali. Mutta trendien maailmankaikkeus sekä koko ihmisen sielun kehittyminen ovat positiivisia, positiivisia, positiivisia, kristallisia energiaa, jotka auttavat tuntevia olentoja kohti positiivista, positiivista ja positiivista kehitystä evoluutiossa. Joten, jos joku kritisoi sinua Crystal-malmia, valta on huono, he yleensä kutsuvat itseään mestareiden jäseniksi, noutavat ne hyvin, nauravat hyvin, ei koskaan mielessä.


Tunnet Crystal-malmin alun perin neutraalin energian, se heijastaa kriitikkojen peilinä, kritiikkinä kritisoimalla omaa, tämä on täydellinen pohdinta! Vielä nauraa ja hyvää, vaikka se ei häiritsisi, se on yleensä hyvin raskasta, ja on usein vihainen. Crystal gem kotiin ja degauss jälleen, älä jätä energiaa.


Degaussing, kun tietokoneiden levyt "REPROGRAMMING" poistavat entisen energian, meillä on uusia tiloja käytettäväksi. Degaussing ei poista itseään Crystal-malmin energiasta, jota haluat käyttää ehdottoman helposti!