Etusivu > Tietoa > Sisältö

miksi valita meidät, kun ostat laadukkaita kristallituotteita?

Jul 02, 2019


Miksi valita meidät, kun ostat laadukkaita kristallituotteita?

 

Ensinnäkin: Valitaan vain A-luokan ja B-luokan K9-kiteitä korkealaatuisiin valmiisiin kiteisiin.

 

K9-kiteiset kiteet : hyvin kiillotetut / ei rikkoutuneita reunoja / ei halkeamia / ei naarmuja / ei sisäisiä epäpuhtauksia ja kuplia / ilman homogeenista sisä- / täydellistä muotoa / oikeat kulmat / erinomainen kolliniteetti / sama leveys sauma kaikille reunoille / erittäin hyvät toleranssit ( normaalisti + - 1 mm) / ei ylimääräisiä pinta- tai saumakorjauksia / ilman vihreää kosketusta / hyvin puhdasta pintaa


B-luokan k9-kiteet : valitsemme vain B-luokan, kun jokin raaka-aineiden paksuus ei ole A-luokkaa, se on sama kuin A-luokka, siinä on vain muutamia pieniä kuplia sisällä, mutta vaihdamme kuplia, joissa on kuplia, vain lähettää sinulle tuotteita ilman kuplia.

 

Toiseksi: ehdotamme sinulle sopivimpia K9-kiteitä koneen tuotemerkkien mukaan. Välttääksesi kiteet, joita sait, ei voi tehdä lasersirrosta sisällä.

 

On olemassa monia erilaisia 3D-laserkaiverruskoneita , kuten HolyLaser-koneita Yiwun kaupungissa, Shining3D-koneita Hangzhou-kaupungissa, STN-lasertekniikoita Wuhanissa, Wizard-laseria Shenzhenissä ja Saksassa.

 

Markkinoilla on myös monia K9-kiteisiä raaka-aineita . Suosituimpia ovat kaimashi K9 -materiaalit Hubenin maakunnasta, Jiangsun K9 -materiaalit Jiangsun maakunnasta, Huatian K9 -materiaalit, Kangyou K9 -materiaalit Shandongin maakunnasta, K5-materiaalit Anhui-maakunnasta ja lasimateriaalit.

 

Kolmanneksi: kristallituotteiden 100%: n vahva pakkaus.  

 

Meillä on erilaisia laatikoita , kuten yksinkertainen valkoinen laatikko, yksinkertainen lahjapakkaus, paperi-lahjapakkaukset, ylelliset puiset laatikot, nahkalaatikot jne. Yksittäisille paketeille. Ja sitten useita laatikoita yhdeksi vahvaksi aaltopahvipakkaukseksi, jossa vahva vaahto ympäröi sisälle suojaamaan tavaran toimituksen aikana.

 

Neljänneksi: Meillä on runsaasti kokemusta tällä alalla .

 

Materiaalien ja valmistuksen kokemuksemme ansiosta voimme tarjota sinulle laadukkaita kristallituotteita.

 

Pakettimme kokemuksella. Tarjoamme sinulle erilaisia laatikoita ja takaamme tuotteiden turvallisuuden kuljetuksen aikana.

 

Rikas kokemus vientiä varten , voimme antaa sinulle erilaisia ratkaisuja tavaroiden viemiseen ja tehdä maahantuonnin määränpäähän sellaisten toimitusehtojen alla, kuten EXW, FOB, CIF, DDU, CFR jne. Ja voimme tukea sinua soveltamaan erilaisia todistuksia tullin pyynnöstä.

 

Kokemuksellamme kansainvälisestä logistiikasta meillä on erilaiset toimitusmahdollisuudet tilauksillesi, kuten meritse satamaan, jotta suuria tilauksia ei tarvita kiireellisinä, lentoasemalta suurille tilauksille, joita tarvitaan kiireellisiin, ovelta ovelle -palvelun kautta pieniin tilauksiin ja kiireellisiin palveluihin Keski-Aasiasta, Venäjältä ja Euroopasta tulevien tilausten ja muiden yhdistettyjen kuljetusratkaisujen tilaukset ja junat.

 

Kokemusta myynnin jälkeisestä palvelusta . Meillä on erilaisia ratkaisuja, kun asiakkaamme valittavat tuotteidemme laatua. Korvaa määrä tulevista tilauksista, palauta viallisten tuotteiden rahat, kohtuullinen alennus tulevista tilauksista jne

 

Eri laatu, erilaiset hinnat.


Ainoa haitta korkealuokkaisille tuotteille, joilla on korkeammat hinnat, on, että joudut maksamaan enemmän rahaa, mutta saat hyvän maineen, saat enemmän asiakkaita, laajennat markkinoita ja saamaan enemmän voittoa ilman huoltopalveluja.

 

Ainoa etu halvimmille, huonolaatuisille tuotteille on se, että sinun tarvitsee vain maksaa vähemmän rahaa, mutta pääset myyntisaataviin, menettää maineesi, menettää asiakkaita, menettää markkinansa ja ei enää hyöty. Kilpailijat haluaisivat nähdä sen, mutta uskomme, että et ole.

 

Tietenkin, jos haluat vain myynninedistämistuotteita, hinta on ensimmäinen, laatu ei ole niin tärkeä, kerro meille. Meillä on myös ratkaisuja sinulle.


Ehkä sanoisit "Enough on the best" ja Fuck off "Laatu on hyvä" . Olemme samaa mieltä kanssanne, mutta meillä on erilaisia ratkaisuja eri pyyntöihisi.

 

Tavoitteenamme on tehdä parhaamme vastaamaan vaatimuksiasi.