Etusivu > Tietoa > Sisältö

Mikä on K9 Crystal

Jan 21, 2019

K9 kristalli, kutsutaan myös K9 lasi, myös viitata K9 Crystal palkinnot valmistettu materiaaleista optinen pinnoite ja muut kentät, valonläpäisy, taittuminen, kovuus ja tekstuuri reilusti pihka-aineen vaikutukset. Käsittelyä lähinnä leikkaus kiillotus ja paine-cast (jos sulatusuuni). K9 kuulumisesta optisen lasin kristallinkirkas, saatu paljon K9 crystal trophy objektin jalostusteollisuudessa, tuotteiden jalostus, kutsutaan Crystal mitali tuotteidensa markkinoilla.


K9 lasi EU strassit (Crystal) ensimmäinen määritelmä on yli 24 % PBO sisältö. K9 lasi ei sisällä PBO, taittovoiman indeksit jopa lyijyä lasi taitekerroin.

Miksi myydä K9 K9 ihmisen crystal trophy on korkein tuotanto, Kiina ei ole lakeja strassit, b tehdään kristalli lasi myös tuotettu crystal Trophy valmistettu johtaa crystal valmistajat.


Seuraavassa on EU: N oikeudellista määritelmää keinotekoinen Crystal ulkomailla, jos käytät K9 lasi väitti olevansa crystal myydään, muut voivat kertoa.


S.I. nro 312/1972 — Euroopan yhteisöjen (CrystalGlass) asetukset, 1972.


Täydellinen johtaa Crystal — — 30 % metallioksidit (%) PbO≥ 30 % Density≥ 3·00 taitekerroin nD > 1·545


Johtaa Crystal — — 24 % metallioksidit (%) PbO≥ 30 %


Euroopan unionin 1972 lyijyn oksidi sisällön, suurempi tai yhtä suuri 30 % tiheys on suurempi kuin 3G/cm3, taitekerroin vähintään 1.545 lasi täynnä lyijykristallia johtaa oksidipitoisuus suurempi kuin tai yhtä suuri kuin 24 % lasi, lyijykristallia , kristallilasi ei ole selvästi määritelty, usein johtaa lasi Lyijyoksidi sisältö alle 24 %. Antaa lisensointi lyijyn oksidi vähintään 24 % lasi poistaa lasin voi kutsua Crystal ja johtaa oksidipitoisuus vähintään 24 % lyijyä lasi saa tunnetaan lyijykristallia, vähintään 30 prosenttia lasi saa cal johtanut koko lyijykristallia, ei tarvitse lisätä lasi.