Etusivu > Tietoa > Sisältö

Ero lasin ja kristallin välillä

Jan 18, 2019

Synteettinen kvartsi ja luonnollisen Crystal-piidioksidin kemiallinen koostumus, erittäin puhdas piidioksidi, joka tunnetaan nimellä "Crystal". Luonnollinen Crystal on läpinäkyvä kvartsi kristalli on kuusikulmainen pylväskiteitä, sen kovuus on erittäin korkea, mikä heijastaa auringonpaistetta (yleisesti tunnetaan seitsemänä säteenä), erittäin vahvaa.

Puhdas kvartsi on väritön, läpinäkyvä Crystal, ilman luonnollisen kiteisen epäpuhtauden löytämistä tuskin löytää kaikkein luonnollisimmat kiteet, joissa on ilmakuplia ja epäpuhtauksia, Crystal-sekoituskorroosiota.


Synteettiset kvartsi-raaka-aineet piidioksidihiekka läpi prosessin jalostuksen, hienon leikkausteknologian ja täysin virheetön kiillotettu ponnistus, puhtaat läpinäkyvät kiteet korvaavat luonnollisen kiteen puutteen.


Rhinestones lisätä metalleja, kuten lyijy voi lisätä valon split shot, vain osoittaa, että kristalli aatelisto. Koska keinotekoinen Crystal prosessi monimutkainen, veneet edistynyt, jotkut hinnat ovat vielä kalliimpia kuin luonnollinen kristalli.


Keinotekoinen kide, joka on korkean lyijyn lasi, tai lyijykristallilasi ja tavallinen lasi (koostumus on piidioksidi) 24% lyijyoksidiin, on samanlainen kuin Crystalin kristallin kirkkaus ja läpinäkyvyys.

Kansainväliset standardit lyijyoksidin pitoisuudelle 24% (joita voidaan kutsua kiteiksi, vähemmän Crystal-lasiksi) ja keinotekoiset Crystal-aineet ovat parhaita verrattuna tavalliseen lasiin, pääasiassa suuriin, tuntuu raskailta, taittumisilta, värikkäiltä väriltä kymmenen väriä; korkea kovuus, kulutusta kestävä.


UV voi tunkeutua rhinestonesiin ja Crystaliin, kun taas tavallinen lasi ei.


Crystal sulamispiste: Crystal sulamispiste 1713


Taitekerroin: Crystalin taitekerroin 1,544-1,553, tuskin tältä alueelta. Refraktio, kun valo ilmaa Sapphire Crystaliin, ja se on taitettu, sen kulma-sini ja kulman siniaalan suhde.


Kansainvälisessä lasissa on tiukka lasin käsite: tavalliset lasituotteet. Kristalli: lyijylasi tai Crystal, lyijyoksidipitoisuus on 24%. Siksi 24% lyijypitoinen lyijyoksidilasi takaa.