Etusivu > Tietoa > Sisältö

Keinotekoinen kristallin ja lasin ero

May 26, 2016

Keinotekoinen crystal on korkea lyijyn lasi tai kutsutaan johtaa kristallilasin, että tavallisesta lasista (piidioksidi osa) on lisätty 24 prosenttia lyijyn oksidi, se saa kirkkautta ja avoimuuden samanlainen kuin luonnollinen crystal keinotekoinen crystal.

Kansainvälisen standardin ominaisuuksia johtaa oksidipitoisuus 24 %, sitten ihmisen kristalli, kemiallisia ominaisuuksia verrattuna tavallista lasia, lähinnä raskas, raskas tunne; suuri taitekerroin voidaan siirtää pois kymmenen värikäs kirjo värejä. korkea kovuus kulumista.

Käyttää joka sisältää 24 % johtaa oksidi lasi johtaa läpi jalostus, epäpuhtauksien, käsi puhalletaan, kiillotettu, hyvin carving, voidaan valmistaa korkealaatuisia laatu kristalli art, veistos jonka puolta voi heijastaa kaikki värit.

Kansainvälisten standardien lasi on tiukka konsepti, lasi: tavallinen lasi tuotteita. Crystal: kristalli tai kutsutaan crystal oksidi lyijypitoisuus 24 prosenttia. Siksi sisältää 24 % lyijyn oksidi korkealaatuisia kristalli takuun.


Yhteistä keinotekoiset VS kristallilasia


Keinotekoinen kristallilasin lyijyn oksidi, lyijy oksidi, joka sisältää kokoonpano, suurempi taitekerroin ja kovuus, puhdas kristalli, mutta vaikeampi leikata, lisää hienostunut ilme sijoittui vielä harvinaisempaa. Näin tavallisesta lasista tai crystal ware ja crystal ero taitekerroin vähäisyys arvo laatu on hyvä.


Kuuntele ääni kättä heilauttamalla astiat kuulla äänen on eri, keinotekoinen kristalli tuotteet, murea eheä kuin metalli kaltainen jälkeen vaikutukset niissä viipyvä tunne täynnä ääni "Klang Klang" metaliin, korkeampi kovuus crystal kuulostaa kovempaa. Ja lasituotteet ääni ovat raskaita tunkkainen, kaiku, ei enää tylsiä "läppä" ääni.


Ilme kiiltävä auringossa verrattuna korkealuokkaisen kristalli heijastaa värit valoa, kirkkaita värejä ja siirtyminen hyvin luonnon valoa ja runsaasti väri lasi taittuminen on usein epätäydellinen ja suhteellisen hämärä. Avoimuus verrattuna korkea laatu crystal avoimuuden näytetään osumat kristalli valkoinen, kun taas tavallisesta lasista tai puhdas kristalli keltainen tai sekoitettuna syaani luonnonvaloa.


Opasta tulee samassa määrin jauhatuksen crystal rakenteessa korkeampi kuin kuvion pienellä alueella hienompi malli muodostaa monimutkaisia, mitä suurempi arvo. Silitti, käsi kulutuspinnan pintaan karkea painolasti käsi ja mekanismi kulutuspinnan pinta on sileä.


Koska kovuus kuin kristalli kovuus on paljon suurempi kuin tavallista lasia, pitkäaikainen käyttö usein ei ole likainen, kun lasia käytetään toistuvasti pitkään, on helppo naarmuja ja likaa kuin pinta. Keinotekoinen kristalli kuin lasi kovuus on suuri, ja siksi jättää jäljen piirtää keinotekoinen kristalli lasin pintaan, vaikka ei niin kristalli lasi naarmut.


Punnitaan paino: kaksi kohtaa saman suuruinen, keinotekoinen crystal on aivan raskas kuin lasi.