Etusivu > Tietoa > Sisältö

Miten käytät Crystal-ranneketta

Feb 01, 2019

Crystal korut Crystal rannerengas erityisesti houkuttelee yhä enemmän rakkautta ja huomiota, miten laitan Crystal rannerenkaita tuli kuuma aihe, asiantuntijat yksinkertainen esittely Crystal rannekoru yllään, toivoen auttaa ystävää halusi tietää.


Kristallirannekoru, joka on kulunut yleensä sen jälkeen, kun se palautuu oikealle tämän suuren periaatteen ulkopuolelle, aivan maailmankaikkeuden energian takia on palautettava liikkeelle tuleviin lomakkeisiin, toinen asia on katsoa omaa kulumista, spar on yleensä jaettu varastointiin ( radioaktiivinen) ja absorboivat energiaa.


Yleensä Crystal oli kulunut vasemmassa kädessä, voit parantaa positiivista energiaa, kuten: Vihreä haamu, Crystal, titaani Crystal, valkoinen Crystal, Ametisti, Crystal, turmaliini, punainen raidallinen kivi, akvamariini, Moonstone, Garnet, Topaz voi käytettävä vasemmalla!


Ja että kiteet kuluvat oikealla puolella, ne voivat absorboida ihmisten omaa negatiivista energiaa, tiivistettyä energiaa, kuten Obsidiania, mustaa akaattia, rutiloitua, mustaa turmaliinia ja niin edelleen.


On olemassa poikkeuksia, kuten Obsidianin kummallakin kädellä voi olla, viiden rivin vesipula on yleensä kulunut vasemmalla kädellä.