Etusivu > Tietoa > Sisältö

Miten tiedät, voiko koneesi tehdä 3D-laserkaiverrus eri K9-kristalli-lasimateriaaleilla?

Jul 02, 2019


Miten tiedät, voiko koneesi tehdä 3D-laserkaiverrus eri K9-kristalli-lasimateriaaleilla?

 

On olemassa monia erilaisia 3D-laserkaiverruskoneita , kuten HolyLaser-koneita Yiwun kaupungissa, Shining3D-koneita Hangzhou-kaupungissa, STN-lasertekniikoita Wuhanissa, Wizard-laseria Shenzhenissä ja Saksassa.

 

Markkinoilla on myös monia K9-kiteisiä raaka-aineita . Suosituimpia ovat kaimashi K9 -materiaalit Hubenin maakunnasta, Jiangsun K9 -materiaalit Jiangsun maakunnasta, Huatian K9 -materiaalit, Kangyou K9 -materiaalit Shandongin maakunnasta, K5-materiaalit Anhui-maakunnasta ja lasimateriaalit.

 

Miten tietää, mitkä materiaalit pystyvät parhaiten vaikuttamaan 3D-valokuvas Laser-kaiverrus koneisiin? Kerro meille laserkaiverruskoneiden tuotemerkki, suosittelemme sinulle sopivimpia kristallimateriaaleja.

 

Olemme olleet tässä jo vuosia, kokemuksemme mukaan uskomme, että voimme antaa sinulle parhaat ratkaisut.

 

Kristalliteollisuudessa useimmat tehtaat tekivät virheitä tässä asiassa. He lähettivät korkealaatuisia K9-kiteitä asiakkailleen ulkomaille, mutta he eivät pyytäneet asiakkailta koneitaan. Vaikka asiakkaat saivat kiteet, he huomasivat, että he eivät voi tehdä valokuvia / logoja / tekstiä 2D / 3D-laserkaiverrus. Valtava menetys molemmille osapuolille.


Kerro meille yhdellä sanalla koneesi tuotemerkki, kun lähetät meille tiedustelut, tarjoamme sinulle parhaat vaihtoehdot.


Sopivimmat materiaalit, joilla on edullisimmat hinnat.


K9 kristallimateriaalin edullinen hinta tekee sinusta kilpailukykyisemmän.