Etusivu > Tietoa > Sisältö

Miten valita crystal lahjat

May 27, 2016

Joka vuosi on monia asiakkaita, jotka ostavat crystal lahjoja, ja osa asiakkaista on ensimmäinen hankinta kristalli tuotteet. Ne ingore materiaalit, ammattitaitoa ja välittävät vain hinta.

Tässä haluamme antaa joitakin ehdotuksia ostotapahtuman crystal käsitöitä:


Ensimmäinen on materiaalit. Alhainen hinta halutessasi voit Anhui Xinguan tai Longyang materiaalia. Väri tämä materiaali on kellertävä ja on kuplia sisällä. Voit valita tällaista materiaalia mainoslahjoja tai tehdä hiekkapuhallus tai väritulostus kuvia.

Jos haluat esitellä kalliita lahjoja asiakkaillesi tai tehdä 2D tai 3D-laserkaiverrus sisällä crystal. Sinun täytyy ostaa korkealaatuisia k9 kiteitä. Nämä erilaista materiaalia tuotetaan Jiangsu Province, Hangzhou ja Wuhan maakunnassa. Nämä aineelliset, puhdas väri ja ilman kuplia sisällä. Yleensä käytämme nämä materiaalit tehdä crystal seinäkkeillä erotettavia, crystal lohkot, k9 tyhjä kiteet asiakkaillemme heille laserkaiverrus.


Toinen on työn. Se myös päättää hinta. Hyvä crystal lahjat olisi hyvin kiillotettu, pieni kokovirhe, sama särmälinja ilman scrathces pinnalla.


Kolmas on pakkaus. Normaalisti käytämme mukava lahja laatikko vuori sisällä crystal lahjoja. Jos haluat halvemmalla, yksinkertainen valkoinen laatikko pakkaus on hyviä vaihtoehtoja.


Tietenkin pystymme mukautettuja tehdä rakenteita kuin pyytää eri hintaluokassa.