Henkilökohtainen lasi Curvy Award Black Base

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 auki kristallilasia curvy pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan tukku tukku k9 aurinkolaseista kurvikas pokaalin tuotteita meiltä. Tuotenimi: räätälöity lasikuituinen palkinto ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 auki kristallilasia curvy pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan tukku tukku k9 aurinkolaseista kurvikas pokaalin tuotteita meiltä.

Tuotenimi: yksilöllinen lasinen käyrä palkinto mustalla pohjalla

Avainsanat: lasi curvy palkinto

Tuotenro: SCT-041

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: huippulaatuinen optinen k9-kide

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 50x100x180mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

K9-sarjan kruunu-kristallinkirkko-palkintopalkinto leikataan pyynnöstäsi ja ammattitaitoisen työntekijämme käsin kiillotetaan hehkuttavasti. Laadukas ja avoin läpinäkyvä meidän9 kristallinkiristyspohjan palkintopalkinto esitellä sinut kaksiulotteisen ja kolmiulotteisen laserkaiverrusmaailman hämmästyttäväksi maailmaan. Ei ole väliä mitä tilaisuus, k9-aihi kristallilasi kääntyvä pokaali 2D / 3D-sub- pintakaiverrus muistuttaa sitä ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras China Glass Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukemaan tukkuasi henkilökohtaista lasia käyräpalkintoa, jossa on mustat pohjavalmisteet.

Hot Tags: räätälöity lasikuviollinen palkinto musta tukikohta, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like