Tyhjä K9 Jade Glass Arch -palkinto 3D Laserkaiverrusta varten

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinassa tyhjä lasipallon pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan meiltä tukkumyyntiä tyhjästä lasipallopalkinnosta. Tuotenimi: tyhjä k9 Jade-lasipallon palkinto 3D laserkaiverrukselle ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinassa tyhjä lasipallon pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan meiltä tukkumyyntiä tyhjästä lasipallopalkinnosta.

Tuotenimi: tyhjä k9 Jade-lasiharmon palkinto 3D-laserkirurgiassa

Avainsanat: glass arch award

Tuotenro: SCT-043

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: k9 kristallilasia

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 50x120x180mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

Meidän mukautetun tyhjän lasipallon palkintopalkinto leikataan pyynnöstäsi ja ammattitaitoiset työntekijät käsin kiillotetaan saavuttamaan loistelamppu. Tyylikkään lasipallon palkinnon laatu ja korkea läpinäkyvyys vievät sinut kaksiulotteiseen ja kolmiulotteiseen laserkaiverrusmaailman hämmästyttäväyn maailmaan. Ei ole väliä, mihin aikaan meidän tyhjä lasipallomalliston palkinto 2D / 3D-aluspinnalla kaivertaa muistaa se ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras China Glass Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkumyymälään tyhjästä k9 jade-lasiharmosta palkinnoksi 3d laserkaiverrus tuotteille.

Hot Tags: tyhjä k9 jade lasinen arkkitehtuuri 3d laserkaiverrus, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like