2D Laser-kaiverrus Crystal Service Award

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli lasi palkinto palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan meiltä tukku-tukku-k9 kristallilasipalvelupalkinto. Tuotenimi: 2D laserkaiverrus Crystal Service Award ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli lasi palkinto palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan meiltä tukku-tukku-k9 kristallilasipalvelupalkinto.

Tuotenimi: 2D laserkaiverrus Crystal Service Award


Avainsanat: kristalli palvelupalkinto

Tuotenro: SCT-051

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: optinen k9 kristalli

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 80x30x120mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

K9-kristallilasipalkintopalkintomme on leikattu pyynnöstäsi ja ammattitaitoisten työntekijöiden käsin kiillotettu, jotta saataisiin säteilevä loisto. K9-kristallilasipalkintopalkinnon laatu ja korkea läpinäkyvyys vievät sinut kaksiulotteiseen ja kolmiulotteiseen laserkaiverrusmaailmaan. Ei väliä mitä tilaisuus, k9-kristallilasipalvelupalkinto, jossa on 2D / 3D-alapinta kaiverrus muistuttaa sitä ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan Crystal Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkumyyjän 2d laserkaiverrus kristalli palvelu palkinnon tuotteita meiltä.

Hot Tags: 2d laserkaiverrus kristalli palvelu palkinto, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like