New Arrival Crystal Sales -palkinto työntekijöiden motivointia varten

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli lasin myynti pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan meiltä tukku-tukku-k9 kristallilasi-myyntipokaalipalkinto. Tuotenimi: uusi saapumisilmoitus työntekijälle ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli lasin myynti pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan meiltä tukku-tukku-k9 kristallilasi-myyntipokaalipalkinto.

Tuotenimi: uusi saapumiskeramyyntipalkinto työntekijöiden motivaatiolle


Avainsanat: kristalli myyntipalkinto

Tuotenro: SCT-052

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: optinen k9 kristalli

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 100x30x150mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

K9-kristallilasi-myyntipokaalimme on leikattu pyynnöstäsi ja ammattitaitoiset työntekijäsi käsin kiillotettu, jotta hehku säteilee. K9-kristallilasi-myyntipalkinnon laatu ja korkea läpinäkyvyys vievät sinut kaksiulotteiseen ja kolmiulotteiseen laserkaiverrusmaailmaan. Ei väliä mitä tilaisuus, k9-kristallilasipalkinto palkinnolla 2D / 3D-aluspinnalla kaiverrus muistuttaa sitä ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan Crystal Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukemalla uuden saapumisilmoituksen myyntipalkintoa työntekijöiden motivaatiotuotteista.

Hot Tags: uusi tulokynttimyynti palkinto työntekijöiden motivaatiota varten, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like