K9 Crystal Memento -palkinto

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiina tyhjä kristalli muisto pokaalin valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan tukkumyyntipakkaus kristalli-memento-palkinto, aito kristalli-memento -palkinto. Tuotenimi: blue hexagon k9 crystal memento ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiina tyhjä kristalli muisto pokaalin valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan tukkumyyntipakkaus kristalli-memento-palkinto, aito kristalli-memento -palkinto.

Tuotenimi: sininen kuusikulmio k9 kristallikuvaus palkinnolla 3D-kaiverrus matkamuistomerkit

Avainsanat: crystal memento -palkinto

Tuotenro: SCT-038

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: huippulaatuinen optinen k9-kide

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 60x60x150mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

Meidän mukautetun tyhjän kristallinkirkon palkintomme leikataan pyynnöstäsi ja ammattitaitoiset työntekijät käsin kiillotetaan säteilevän loiston aikaansaamiseksi. Aihion kristallinkirjoituspalkinnon laatu ja korkea läpinäkyvyys vievät sinut kaksiulotteisen ja kolmiulotteisen laserkaiverrusmaailman hämmästyttäväyn maailmaan. Ei ole väliä, mihin aikaan meidän aihiomainen kristallipalkinto palkinnollaan 2D / 3D-subpintakuviointi muistaa se ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan Crystal Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkumyyjän k9 kristallipalkintoihin.

Hot Tags: k9 crystal memento palkinto, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like