Crystal-mitali

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan kristalli mitali valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkumyyjäiseen kristallimalliin, meiltä lasimatemaleista. Tuotenimi: pieni kristalli mitali värilliset logot Avainsanat: kristalli mitali Tuotenro: SCT-003 ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan kristalli mitali valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkumyyjäiseen kristallimalliin, meiltä lasimatemaleista.

Tuotenimi: pieni kristallimalja, jossa on väritulostuslogot

Avainsanat: kristalli mitali

Tuotenro: SCT-003

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: optinen k9 kristallilasia

Tuotetyyppi: pyöreä muoto kristalli mitali

Koko (mm): 80x80x8 (voi olla eri)

Sovellus: hiekkapuhallus ja värien täyttäminen kideurheilun lahjana

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

Pieni kristallimaloni leikataan tieteellisten mittasuhteiden mukaan ja ammattitaitoiset käsityöläiset käsin kiillotetaan säteilevän loiston aikaansaamiseksi. Sitten hiekkapuhalletaan logo ja täytetään sen väri. Löydä tämän upean lahjan tyylikkyys ja ainutlaatuisuus. Riippumatta siitä, missä tilanteessa, meidän laser-kiteet muistuttavat sitä ikuisesti.

201706040949306477754.jpg

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan Crystal Glass Medal valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkumyyjän kristallimalleihin.

Hot Tags: kristalli mitali, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like