Diamond Shape Crystal Executive -palkinto yritysten lahjoihin

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli lasi pommi palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan meiltä tukku-tukku-k9 kristallilasin pommi-palkinto. Tuotenimi: Diamond Form Crystal Executive Award ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli lasi pommi palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan meiltä tukku-tukku-k9 kristallilasin pommi-palkinto.

Tuotenimi: timantti muotoinen kide Executive-palkinto yrityslahjaksi


Avainsanat: crystal executive palkinto

Tuotenro: SCT-056

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: optinen k9 kristalli

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 80x50x220mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

Meidän mukautetun k9-kristallilasinpalkinnon palkintopalkinto leikataan pyynnöstäsi ja ammattitaitoiset työntekijät käsin kiillotetaan saavuttamaan säteilevä loisto. K9-kristallilasipuun palkintopalkinnon laatu ja korkea läpinäkyvyys vievät sinut kaksiulotteisen ja kolmiulotteisen laserkaiverrusmaailman hämmästyttävään maailmaan. Ei ole väliä mitä tilaisuus, k9-kristallipäällikkopalkinto, jossa 2D / 3D-aluspinta kaiverrus muistuttaa sitä ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan Crystal Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukku timantti muotoinen kide johtava palkinto yritysten lahjoja tuotteita meiltä.

Hot Tags: timantti muotoinen kide johtava yritys lahjoja, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like