Excellence Crystal työntekijän palkinto yrityslahjoista

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli lasi työntekijä pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan meiltä tukku-tukku-k9-kristallilasin palkinnon. Tuotenimi: huippuosaaminen kristalli työntekijä palkinto ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli lasi työntekijä pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan meiltä tukku-tukku-k9-kristallilasin palkinnon.

Tuotenimi: erinomainen kristalli työntekijä palkinto yrityslahjaksi


Avainsanat: kristalli työntekijä palkinto

Tuotenro: SCT-055

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: optinen k9 kristalli

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 60x60x250mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

K9-kristallilasipalkintopalkintomme on leikattu pyynnöstäsi ja ammattitaitoisten työntekijöiden käsin kiillotettu, jotta saataisiin säteilevä loisto. K9-kristallilasin työntekijän pokaalin laadukkuus ja läpinäkyvyys vievät sinut kaksiulotteiseen ja kolmiulotteiseen laserkaivertamallesi hämmästyttäväyn maailmaan. Ei ole väliä mitä tilaisuus, k9-kristallilasin työntekijän pokaalin palkinto 2D / 3D-aluspinnalla kaiverrus muistuttaa sitä ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan Crystal Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkumyyjän huippuosaamiseen kristalli työntekijä palkinto yritys lahjoja tuotteita meiltä.

Hot Tags: huippuosaaminen kristalli työntekijä palkinto yritys lahjoja, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like