Ainutlaatuinen muotoilu K9 Crystal Curvy -palkinto pyöreällä vihreällä pohjalla

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristallin kuperan pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan Wholesalek9 Crystal Curvy -palkintoja tuotteistamme. Tuotenimi: ainutlaatuinen muotoilu k9 kristalli käyrä palkinto pyöreä vihreä pohja ...

Tuotetiedot
Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristallin kuperan pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan Wholesalek9 Crystal Curvy -palkintoja tuotteistamme.

Tuotenimi: ainutlaatuinen muotoilu k9 kristalli käyrä palkinto pyöreä vihreä pohja

Avainsanat: crystal curvy palkinto

Tuotenro: SCT-040

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: huippulaatuinen optinen k9-kide

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 60x60x200mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

Meidän räätälöity k9-kristallinkirkkaan pokaalin palkkiot leikataan pyynnöstäsi ja ammattitaitoiset työntekijät käsin kiillotetaan saadakseen säteilevän loiston. K9-kristallinkirkkaan pokaalin laadukkuus ja korkea läpinäkyvyys vievät sinut kaksiulotteiseen ja kolmiulotteiseen laserkaiverrusmaailman hämmästyttäväyn maailmaan. Ei ole väliä mitä tilaisuus, k9-kristallinkirkkaan pokaalin palkinto 2D / 3D-aluspinnalla kaiverrettuna muistaa sen ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan Crystal Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkuomme ainutlaatuiseen muotoiluun k9 kristallinkirkkaalle palkinnolle, joka on meiltä pyöreä vihreä pohja.

Hot Tags: ainutlaatuinen design k9 kristalli käyrä palkinto pyöreä vihreä pohja, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like