Special Design Crystal Arch -palkinto golfpallolla sinisellä pohjalla

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 tyhjä kristalli lasi pylväs palkinto valmistajan ja toimittajan ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan tukkumyynti tukkumyyntiä k9 aurinkolasien lasipallon palkinto tuotteistamme. Tuotenimi: erityinen design kristallipallo palkinto ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 tyhjä kristalli lasi pylväs palkinto valmistajan ja toimittajan ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan tukkumyynti tukkumyyntiä k9 aurinkolasien lasipallon palkinto tuotteistamme.

Tuotenimi: erityinen muotoilu kristallipallo -palkinto golfpallolla sininen pohja

Avainsanat: crystal arch award

Tuotenro: SCT-042

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: huippulaatuinen optinen k9-kide

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 50x100x180mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

Meidän mukautetun k9-kristallilasipohjapalkinto on leikattu pyynnöstäsi ja ammattitaitoiset työntekijät käsin kiillotettu hellästi säteilemään. K9-aihion kristallilasin pokaalin palkinnon laatu ja korkea läpinäkyvyys vievät sinut kaksiulotteiseen ja kolmiulotteiseen laserkaivertamallesi hämmästyttäväyn maailmaan. Ei ole väliä mitä tilaisuus, k9-kromi kristallilamppa palkinnolla 2D / 3D-alustalla - pintakaiverrus muistuttaa sitä ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan Crystal Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkumyymälään, jossa on erityinen kristallipallo-palkinto golfpallolla sinisistä pohjapohjaisista tuotteista.

Hot Tags: erityinen muotoilu kristalli arkkipalkinto golfpallolla sininen pohja, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like