Blank Crystal Trophy

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiina tyhjä kristalli palkinto valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkumyyntiin, jossa on tyhjä kristalli-palkinto. Tuotenimi: k9 tyhjä kristalli trophy mukautetun 3d laserkaiverrus Avainsanat: ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiina tyhjä kristalli palkinto valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkumyyntiin, jossa on tyhjä kristalli-palkinto.

Tuotenimi: k9 tyhjä kristalli-palkinto mukautetun 3d laserkaiverrus

Avainsanat: tyhjä kristalli-palkinto

Tuotenro: SCT-001

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: huippulaatuinen optinen k9-kide

Tuotetyyppi: epäsäännöllinen kristallipallo

Koko (mm): 180x250x45 (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

Meidän muokattu tyhjä kristalli-palkinto leikataan pyynnöstäsi ja ammattitaitoiset työntekijät käsin kiillotetaan saavuttamaan loistava loisto. Aihion kristallipallon laatu ja korkea läpinäkyvyys vievät sinut kaksiulotteiseen ja kolmiulotteiseen laserkaiverrusmaailman hämmästyttäväyn maailmaan. Ei ole väliä mitä tilaisuus, meidän tyhjä kristalli-palkinto, jossa on 2D / 3D-subpinta-kaiverrus, muistuttaa sitä ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan Crystal Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkumyyntipakkausmateriaaleihin.

Hot Tags: tyhjä kristalli trophy, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like