3D Laserkaiverrus Lasikolmio-palkinto liikelahjoja varten

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli lasi kolmio pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan meiltä tukku-tukku-k9 kristalli-kolmio-palkinto. Tuotenimi: 3D laserkaiverrus lasi kolmio palkinto ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli lasi kolmio pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan meiltä tukku-tukku-k9 kristalli-kolmio-palkinto.

Tuotenimi: 3D laserkaiverrus lasikolmion palkinto yrityslahjaksi


Avainsanat: lasi kolmio palkinto

Tuotenro: SCT-049

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: optinen k9 kristallilasia

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 100x40x150mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

Custom-k9-kristallilasikolmikko-palkintomme leikataan pyynnöstäsi ja ammattitaitoiset työntekijät käsin kiillotetaan säteilevän loiston aikaansaamiseksi. K9-kristallilasikolmikko-palkinnon laatu ja korkea läpinäkyvyys vievät sinut kaksiulotteiseen ja kolmiulotteiseen laserkaivertamallesi hämmästyttäväyn maailmaan. Ei ole väliä mitä tilaisuus, k9-kristallilasikolmikko-palkinto, jossa 2D / 3D-aluspinta kaiverrus muistuttaa sitä ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras China Glass Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukku-3d laserkaiverrus lasi kolmio palkinnon yrityslahjoja tuotteita meiltä.

Hot Tags: 3d laserkaiverrus lasi kolmio palkinto liikelahjoja, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like