2016 Uusin Design Crystal Achievement Award

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli lasin saavutus pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan tukku-k9 kristallilasin saavutuksen pokaalin tuotteita meiltä. Tuotenimi: 2016 uusin kristalli muoto ...

Tuotetiedot

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan k9 kristalli lasin saavutus pokaalin palkinnon valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa ostamaan tukku-k9 kristallilasin saavutuksen pokaalin tuotteita meiltä.

Tuotenimi: 2016 uusin kristallitiedostopalkinto


Avainsanat: kristalli saavutus palkinto

Tuotenro: SCT-054

Tuotemerkki: shining crystal

Materiaali: optinen k9 kristalli

Tuotetyyppi: kristalli palkinto

Koko (mm): 120x50x200mm (voi olla eri)

Sovellus: 2D / 3D-kaiverrus, hiekkapuhallus, väri painatus kristallinkirjoituslahjaksi

Pakkaus: Esittely lahjapakkaus

MOQ: EI PYYNNÖSTÄ

K9-kullanvärinen saavuttamispalkintoamme leikataan pyynnöstäsi ja ammattitaitoisen työntekijämme käsin kiillotetaan saavuttamaan loistava loisto. K9-kristallitelevision pokaalin laadukkuus ja läpinäkyvyys vievät sinut kaksiulotteiseen ja kolmiulotteiseen laserkaivertamallesi hämmästyttäväyn maailmaan. Ei ole väliä mitä tilaisuus, k9-kristallilasin saavutuspalkinto, jossa 2D / 3D-aluspinta kaiverrus muistuttaa sitä ikuisesti.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd on paras Kiinan Crystal Trophy Award valmistaja ja toimittaja ammatillinen tehdas. Tervetuloa tukkuhuntiin 2016 uusimman kristalliteoksen saavutuspalkinnon tuotteistamme.

Hot Tags: 2016 uusin kristalli saavutus, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, tuotteet
Tutkimus

You Might Also Like